Želatína v plátkoch 10g Dr. Oetker
Krajina pôvodu | Nemecko |
Kategória | Želatiny |
Množstvo v kartóne | 25 ks |
Cena za kg |
|
Dr. Oetker Želatína v plátkoch 6 ks 10 g
Popis
Vlastnosti
- Na sladké i slané použitie
- Vhodná na ľudskú spotrebu
Značka
Dr. Oetker
Pôvod
Krajina pôvodu: | Nemecko |
---|
Skladovanie
- Skladujte v suchu! Minimálna trvanlivosť do: uvedené ma obale.
- Pri izbovej teplote
Príprava a použitie
Návod na použitie: 1. Príprava krémov (smotanových, jogurtových, tvarohových a pod.), náplní dezertov z ovocnej šťavy a vaječnej tlačenky zo želatíny. Do menšieho hrnca nalejeme 4 - 5 polievkových lyžíc vody, pridáme plátky želatíny a necháme asi 10 minút napučať. Za stáleho miešania zahrejeme (nevaríme) až do úplného rozpustenia želatíny. Okamžite pridáme dve polievkové lyžice krému / ovocnej šťavy / zmesi na tlačenku a metličkou alebo vareškou zamiešame. Vmiešame späť do krému / ovocnej šťavy / zmesi na tlačenku. Ďalej spracujeme podľa konkrétneho receptu. 2. Príprava rôsolov a aspikov Plátky želatíny zalejeme 0,5 l studenej vody alebo nálevu a necháme asi 10 min. napučať. Za stáleho miešania zahrejeme (nevaríme) až do úplného rozpustenia želatíny. Želatínu necháme mierne vychladnúť a ešte vlažnú ju použijeme podľa konkrétneho receptu. Tip: Na prípravu slaných pokrmov môžeme použiť nálev z 0,5 l vody, veľkej cibule, bobkového listu, celého nového korenia a čierneho korenia. Necháme prejsť varom. Dochutíme octom, soľou a cukrom a želatínu v náleve rozpustíme. Želatína v plátkoch - vystačí na 0,5 l tekutiny.
Jedlá bravčová želatína
10 g - Vrecko
Rozmery
Výška regálu: | 159 mm |
---|---|
Šírka regálu: | 92 mm |
Hĺbka regálu: | 6 mm |
Hmotnosť
Brutto hmotnosť: | 12 g |
---|
Dr. Oetker s.r.o., Ľadová 14, 811 05 Bratislava, Slovenská republika