Želatína na vaj. tlačenku a aspiky 20g Dr. Oetker
Krajina pôvodu | Česká republika |
Kategória | Želatiny |
Množstvo v kartóne | 40 ks |
Cena za kg |
|
Dr. Oetker Želatina na vaječnú tlačenku a aspiky 20 g
Popis
Vlastnosti
- Jemne mletá
- Vhodná na ľudskú spotrebu
Značka
Dr. Oetker
Skladovanie
- Skladujte v suchu!
- Pri izbovej teplote
Príprava a použitie
Príprava vaječnej tlačenky, rôsolov a aspikov: Množstvo použitej tekutiny: vaječná tlačenka 3-4 polievkové lyžice, aspik a rôsoly 0,5 l. Obsah vrecka zmiešame s odmeraným množstvom studenej tekutiny podľa použitia (vody / nálevu / vývaru) a necháme asi 10 minút napučať. Za stáleho miešania zahrievame (nevaríme) až do úplného rozpustenia želatíny. V prípade vaječnej tlačenky želatínu okamžite zamiešame do zmesi na tlačenku. U aspikov a rôsolov necháme želatínu mierne vychladnúť a použijeme podľa konkrétneho receptu. TIP: Pri príprave aspikov / rôsolov obsah vrecka zalejeme 0,5 l horúcej vody (max. 80 °C) z rýchlovarnej kanvice a miešame až do úplného rozpustenia želatíny.
Jedlá bravčová želatína
20 g - Vrecko
Rozmery
Výška regálu: | 109 mm |
---|---|
Šírka regálu: | 73 mm |
Hĺbka regálu: | 9 mm |
Hmotnosť
Brutto hmotnosť: | 20 g |
---|
Dr. Oetker s.r.o., Ľadová 14, 811 05 Bratislava, Slovenská republika