Krtkova torta 435g Dr. Oetker
| Krajina pôvodu | Česká republika | 
| Kategória | Buchty, bábovky a torty | 
| Množstvo v kartóne | 4 ks | 
| Cena za kg |  | 
Dr. Oetker Krtkova torta 435 g
Popis
Vlastnosti
- Pridajte vajcia, mlieko, banány, smotanu na šľahanie a tuk
Značka
Dr. Oetker
Skladovanie
- Skladujte v suchu!
- Pri izbovej teplote
Príprava a použitie
Balenie obsahuje: 275 g zmesi na korpus, 100 g zmesi na náplň, 60 g čokoládových vločiek. K tomu pridáte: Na cesto: 100 g mäkkého masla alebo margarínu, 2 vajcia (veľkosť M), 75 ml mlieka (7 polievkových lyžíc). Na náplň: 3 banány, 500-600 ml vychladenej smotany na šľahanie, 100 ml studenej vody. Všetky druhy rúr pred pečením dobre predhrejte! Elektrická rúra: 170 °C, 35 - 40 min. Teplovzdušná rúra: 150 °C, 35 - 40 min. Plynová rúra: stredný stupeň, 35 - 40 min. Pri pečení rešpektujte skúsenosti s vlastnou rúrou! Odporúčame okrúhlu tortovú formu Ø 26 cm. 1. Príprava cesta Zmes na cesto, maslo alebo margarín, vajcia a mlieko dáme do misy. Šľaháme elektrickým ručným šľahačom, najprv na najnižšom stupni, potom na najvyššom stupni asi 3 minúty. Cesto vložíme do tukom vymastenej tortovej formy, zarovnáme a pečieme. Čas a teplota sú uvedené v tabuľke. Po upečení oddelíme okraj formy a korpus necháme vychladnúť. 2. Úprava korpusu Po vychladnutí oddelíme dno formy a korpus položíme na tortový podnos. Pomocou lyžičky korpus vydlabeme do hĺbky 1/2 cm. Ponecháme 1 cm široký okraj. Vydlabanú časť korpusu v miske nahrubo rozdrobíme. 3. Príprava náplne a zdobenie torty Banány olúpeme, pozdĺžne prekrojíme a plochou stranou poukladáme na vyhĺbený korpus. Smotanu na šľahanie vyšľaháme do tuha. Zmes na náplň a odmeranú vodu miešame v miske ručne metličkou 1/2 minúty. Potom ihneď vo dvoch fázach primiešame šľahačku a nakoniec čokoládové vločky. Šľahačkovú náplň navŕšime kopcovito na korpus až po okraj a posypeme rozdrobeným korpusom. Necháme stuhnúť v chladničke asi 3 hodiny.
Vážení zákazníci, neustále sa snažíme zabezpečiť pre Vás správnosť a aktuálnosť informácií o našich produktoch. Informácie o produktoch si môžete prečítať na webových stránkach alebo etikete výrobku. Upozorňujeme, že zobrazený vizuál môže byť len ilustračný a môže sa líšiť od skutočného vzhľadu. V prípade záujmu alebo nejasností môžete kontaktovať našu zákaznícku linku, kde Vám vieme poskytnúť bližšie informácie o výrobkoch, o ktoré máte záujem.
Cukor, Pšeničná múka, Čokoládové vločky 13 % (cukor, kakaová hmota, kakaový prášok so zníženým množstvom tuku, kakaové maslo, emulgátor (lecitíny), mlieko), Pšeničný škrob, Kakaový prášok so zníženým množstvom tuku 3,4 %, Emulgujúca zložka (ryžový škrob, emulgátor (estery polyglycerolu mastných kyselín, mono- a diglyceridy mastných kyselín, polyoxyetylénsorbitanmonooleát)), Kypriace látky (difosforečnany, uhličitany sodné), Jedlá želatína, Dextróza, Glukózový sirup, Modifikovaný zemiakový škrob, Aróma, Zahusťovadlo (karboxymetylcelulóza)
Výživové hodnoty v hotovom výrobku:* na 100 g
| Energia | 1056 kJ | 
|---|---|
| 253 kcal | |
| Tuky | 15 g | 
| z toho nasýtené mastné kyseliny | 8,4 g | 
| Sacharidy | 26 g | 
| z toho cukry | 18 g | 
| Bielkoviny | 3,5 g | 
| Soľ | 0,39 g | 
| * torta pripravená podľa návodu s margarínom, polotučným mliekom (1,5 % tuku) a 500 ml smotany na šľahanie (33 % tuku) | |
| ** referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ/2000 kcal) | |
| Celkový počet porcií z jedného balenia: 16 | 
Alergény
| Vlčí bôb: | Môže obsahovať | 
|---|---|
| Mlieko: | Obsahuje | 
| Pšenica: | Obsahuje | 
Môže obsahovať múku z vlčieho bôbu.
435 g - Krabica
Rozmery
| Výška regálu: | 210 mm | 
|---|---|
| Šírka regálu: | 142 mm | 
| Hĺbka regálu: | 46 mm | 
Dr. Oetker s.r.o., Ľadová 14, 811 05 Bratislava, Slovenská republika

 
    



 
             
             
             
             
             
             
             
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                 
         
         
                     
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        