Syr Brie francúzsky cca 150g Deli Q VÝPREDAJ
| Krajina pôvodu | Francúzsko |
| Kategória | Plesňové a zrejúce |
| Množstvo v kartóne | 1,05 kg |
| Cena za kg |
|
| Cena za ks |
|
| Hmotnosť 1ks | 0.15 kg |
Chuť, ktorá vás okamžite prenesie na vresoviská Provence, medzi ruch preplnených francúzskych ulíc a slnečné svahy viníc. Francúzsky syr Brie v sebe ukrýva množstvo kúzla. Nielenže ponúka neuveriteľný chuťový zážitok, ale dokáže tiež vyvolať spomienky a túžbu cestovať. Jeho mäkká a pružná kôrka sa ľahko krája a je bohatá na chuť i arómu. Syr očarí mliečnou chuťou s nádychom orechov a húb. Jeho krémová textúra sa rozplýva na jazyku a láka ochutnať ďalší a ďalší kúsok. Za jeho výnimočnú chuť vďačíme vysokokvalitnému mlieku od starostlivo vybraných kráv.
Návod na použitie: Nie je ideálny len pre francúzsku kuchyňu – hodí sa takmer ku každému jedlu a dodáva mu krémovú konzistenciu. Môže sa podávať teplý aj studený. Ťažko mu odolať v kombinácii s cestovinami a špenátom či lososom. Skvele chutí aj s čerstvou zeleninou v šaláte. Bude lahodným prekvapením ako doplnok k burgrom. Výborne ladí s chuťou suchého červeného (francúzskeho) vína. Sladké ovocie a orechy dodajú ďalšiu vrstvu chuti a rozmanitosti.
Vážení zákazníci, neustále sa snažíme zabezpečiť pre Vás správnosť a aktuálnosť informácií o našich produktoch. Informácie o produktoch si môžete prečítať na webových stránkach alebo etikete výrobku. Upozorňujeme, že zobrazený vizuál môže byť len ilustračný a môže sa líšiť od skutočného vzhľadu. V prípade záujmu alebo nejasností môžete kontaktovať našu zákaznícku linku, kde Vám vieme poskytnúť bližšie informácie o výrobkoch, o ktoré máte záujem.
| Výživové údaje na 100g | |
|---|---|
| Energetická hodnota [Kcal] | 360 |
| Energetická hodnota [KJ]: - vačšie ak KCAL | 1490 |
| Tuky [Gram] | 32 |
| z toho nasýtené mastné kyseliny [Gram] | 23 |
| Sacharidy (Uhľohydráty) [Gram] | 2 |
| z toho cukry [Gram] | 2 |
| Vláknina [Gram] | |
| Bielkoviny (Proteíny) [Gram] | 16 |
| Soľ (NaCl) [Gram] | 1.4 |
Zloženie výrobku: pasterizované MLIEKO, jedlá soľ, mliekarenské kultúry, mikrobiálne syridlo, kultúry ušľachtilých plesní: Geotrichum candidum, Penicillium candidum.
