 
                    Mrazené Fazuľové struky rezané 350g Sládkovičovo
| Krajina pôvodu | Slovensko | 
| Kategória | Jednodruhové | 
| Množstvo v kartóne | 20 ks | 
| Cena za kg |  | 
Mraziarne Sládkovičovo Fazuľové, hlboko zmrazená jednodruhová zelenina. Hmotnosť/Objem balenia: 350 g (0,35kg).
Hlbozmrazená zelenina Fazuľové struky 350 g.
Návod na použitie
Mrazené fazuľové struky sa používajú na prípravu polievok, prívarkov a omáčok a do zeleninových šalátov za tepelnej úpravy varením, na pare a dusením. Fazuľové struky sú predvarené, preto doba prípravy je časovo nenáročná.
Skladovanie
Uchovávajte pri: -6°C/týždeň, -12 °C/mesiac, -18 °C a nižšej 24 mesiacov od dátumu balenia. Skladované pri -18°C. Predvarená zelenina, tepelne upravte. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Vážení zákazníci, neustále sa snažíme zabezpečiť pre Vás správnosť a aktuálnosť informácií o našich produktoch. Informácie o produktoch si môžete prečítať na webových stránkach alebo etikete výrobku. Upozorňujeme, že zobrazený vizuál môže byť len ilustračný a môže sa líšiť od skutočného vzhľadu. V prípade záujmu alebo nejasností môžete kontaktovať našu zákaznícku linku, kde Vám vieme poskytnúť bližšie informácie o výrobkoch, o ktoré máte záujem.
| fazuľové struky rezané | 
| Alergény | 
| Neobsahuje. | 
| Výživové údaje na 100g | |
| Energetická hodnota [Kcal]: | 34,51 | 
| Energetická hodnota [KJ]: | 143,93 | 
| Tuky [Gram]: | 0,75 | 
| z toho nasýtené mastné kyseliny [Gram]: | 0,07 | 
| Sacharidy (Uhľohydráty) [Gram]: | 6,79 | 
| z toho cukry [Gram]: | 1,24 | 
| Vláknina [Gram] | 3,60 | 
| Bielkoviny (Proteíny) [Gram]: | 1,95 | 
| Soľ (NaCl) [Gram]: | 0,080 | 
Hmotnosť/Objem balenia: 350 g (0,35kg).
Sládkovičovo

 
    



 
             
             
             
             
             
             
             
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                 
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        