Múka Tempura (zmes na obaľovanie) 1kg Ottogi
Krajina pôvodu | Thajsko |
Kategória | Strúhanka |
Množstvo v kartóne | 10 ks |
Cena za kg |
|
Ottogi Tempura múka (Zmes na vyprážanie) dodáva fritovaným/vyprážaným potravinám príjemne ľahkú a chrumkavú štruktúru, nadýchanú a chrumkavú kôrku. Zachováva lahodné chute ingrediencií vo vnútri. Nakoľko obsahuje cesnak, cibuľu, čierne korenie a iné dochucovadlá, nie je nutné túto zmes ďalej dochucovať.
Skladovanie
Skladujte na chladnom a suchom mieste mimo dosahu priameho slnečného žiarenia.
Návod na prípravu
Najčastejšie sa v tempure obaľujú a smažia krevety, kúsky rýb, morské plody, mäkké mäsá, zelenina a šampiňóny, ale použiť sa môže v podstate takmer každá potravina, ktorú je možné obaliť a smažiť. Návod na použitie: 125g sypkej zmesi pridajte do 180ml studenej vody a pretrepte, nemixujte. V pripravovanej zmesi obaľte potravinu a smažte na rozpálenom oleji (+150°C až +180°C) do zlatohneda. Pri tomto spôsobe prípravy si potraviny udržia šťavu aj prirodzenú chuť. Môžete ju kombinovať aj s Panko - Strúhankou.
: Pšeničná múka, Kukuričný škrob, Ryžový prášok, Prášok do pečiva (regulátory kyslosti: E450 Difosforečnan, E500 Uhličitany sodné, Protihrudkujúca látka: E341 Fosforečnan vápenatý, Antioxidant: E327 Mliečnan vápenatý, Kukuričný škrob), Soľ, Prášok z praženej ryže, Cesnakový prášok, Prášok z čierneho korenia, Farbivo: E101 Riboflavín |
AlergényObilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody) a výrobky z nich |
Výživové údaje na 100g |
|
Energetická hodnota [Kcal]: | 345 |
Energetická hodnota [KJ]: | 1455 |
Tuky [Gram]: | 0,6 |
z toho nasýtené mastné kyseliny [Gram]: | 0,20 |
Sacharidy (Uhľohydráty) [Gram]: | 78 |
z toho cukry [Gram]: | 4 |
Vláknina [Gram] | 0 |
Bielkoviny (Proteíny) [Gram]: | 7 |
Soľ (NaCl) [Gram]: | 2,5 |