Syr s modrou plesňou tehla cca 1kg Frenchi
Krajina pôvodu | Poľsko |
Kategória | Plesňové a zrejúce |
Množstvo v kartóne | 4 kg |
Cena za kg |
|
Cena za ks |
|
Hmotnosť 1ks | 1 kg |
Produkt, ktorý kombinuje kravské mlieko a vzácnu pleseň Penicillium Roqueforti. Má charakteristickú, pikantnú a hubovú chuť a arómu. Jeho vlhký, svetlý interiér je štedro naplnený modrou plesňou. Je mäkký a mierne chrumkavý, dá sa ľahko nakrájať a podávať na syrovom tanieri. Starostlivo vybrané prísady, vrátane kvalitného mlieka, prispievajú k jeho chuti a aróme.
- Skladovanie: Skladujte pri teplote 1°C až 6°C.
- Návod na použitie: Frenchi modrý syr sa dokonale hodí na syrovú dosku v kombinácii s suchým červeným vínom. Často sa podáva spolu s hroznom, orechmi a krekrami. Výborne sa dopĺňa s francúzskou kuchyňou, s jedlami ako rizoto, modrý syr v torte alebo hruškový dezert. Hodí sa aj ako príloha k mäsu, rybám alebo grilovanej zelenine. Pridaný do polievok, omáčok a predjedál obohatí ich chuť.
Vážení zákazníci, neustále sa snažíme zabezpečiť pre Vás správnosť a aktuálnosť informácií o našich produktoch. Informácie o produktoch si môžete prečítať na webových stránkach alebo etikete výrobku. V prípade záujmu môžete kontaktovať našu zákaznícku linku, kde Vám vieme poskytnúť bližšie informácie o výrobkoch, o ktoré máte záujem.
Výživové údaje na 100g | |
---|---|
Energetická hodnota [Kcal] | 349 |
Energetická hodnota [KJ]: - vačšie ak KCAL | 1447 |
Tuky [Gram] | 30 |
z toho nasýtené mastné kyseliny [Gram] | 20 |
Sacharidy (Uhľohydráty) [Gram] | 1.8 |
z toho cukry [Gram] | |
Vláknina [Gram] | |
Bielkoviny (Proteíny) [Gram] | 18 |
Soľ (NaCl) [Gram] | 2.5 |
Zloženie výrobku: pasterizované MLIEKO, jedlá soľ, stabilizátor: chlorid vápenatý, mikrobiálne syridlo, mliekarenské kultúry, bakteriálne kultúry Bifidobacterium BB-12®, kultúry ušľachtilých plesní: Penicillium roqueforti.
Zoznam akejkoľvek zložky, technologickej pomocnej látky odvodenej z látky alebo výrobku, ktorá spôsobuje alergie: n/a
1kg