Kurací hamburger 2x100g Hyza VÝPREDAJ
| Krajina pôvodu | Slovensko | 
| Kategória | Ostatné | 
| Množstvo v kartóne | 6 ks | 
| Cena za kg |  | 
Kurací hamburger 2 x 100 g Balené v ochrannej atmosfére, Tepelne opracovaný mäsový výrobok.
- 
Skladovanie: Skladovať pri teplote: 0 až + 4 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu najviac 85 %. Po narušení obalu spotrebujte do 48 hodín. 
- 
Návod na použitie: vhodné k tepelnej úprave ohrievaním i opekaním na grile 
Vážení zákazníci, neustále sa snažíme zabezpečiť pre Vás správnosť a aktuálnosť informácií o našich produktoch. Informácie o produktoch si môžete prečítať na webových stránkach alebo etikete výrobku. Upozorňujeme, že zobrazený vizuál môže byť len ilustračný a môže sa líšiť od skutočného vzhľadu. V prípade záujmu alebo nejasností môžete kontaktovať našu zákaznícku linku, kde Vám vieme poskytnúť bližšie informácie o výrobkoch, o ktoré máte záujem.
| Výživové údaje na 100g | |
|---|---|
| Energetická hodnota [Kcal] | 267 | 
| Energetická hodnota [KJ]: - vačšie ak KCAL | 1109 | 
| Tuky [Gram] | 20 | 
| z toho nasýtené mastné kyseliny [Gram] | 7.3 | 
| Sacharidy (Uhľohydráty) [Gram] | 1.6 | 
| z toho cukry [Gram] | < 0,5 | 
| Vláknina [Gram] | |
| Bielkoviny (Proteíny) [Gram] | 20 | 
| Soľ (NaCl) [Gram] | 1.1 | 
Zloženie výrobku: kuracie mäso, bravčová slanina, jedlá soľ, restovaná cibuľa (cibuľa, pohánková múka, ryžový škrob, soľ), koreniny (údená paprika, rasca, čierne korenie, kurkuma), sušená zelenina (cesnak, chren), dextróza, arómy, prírodná aróma.
Hmotnosť / Objem balenia: 2x100g
HYZA a.s., Odbojárov 2279/37, 955 92 Topoľčany

 
    



 
             
             
             
             
             
             
             
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                 
         
         
         
                     
         
         
         
         
         
         
        